En jobbig plats för en orolig mamma

Go morgon! Hade en jätte trevlig kväll i går med familjen och fick jätte många fina presenter trots att jag försökte införa present förbud! Blir bara glad om någon kommer ihåg att säga grattis, presenter är inte nödvändigt!

Sitter här med hjärtat i halsgropen varenda eviga sekund som lillsessa är ute och spatserar på egna uppdrag här i huset, allt hon ser som det går att klättras upp på ska hon upp på vilket resulterar i en och annan vurpa. I bland riktigt illa så det gäller att hålla koll på vart hon tar vägen. Hur gör ni andra föräldrar? Låter ni dom härja fritt eller är ni där med en vakande hand bakom ryggen på dom? Vill inte vara en hönsmamma men samtidigt vill jag inte att hon ska göra sig illa heller. Speciellt tv bänken är en hit för vår lilla sessa...

Kommentarer
Postat av: mela

Jag låter dom klättra en hel del, gör gott för motoriken men det är klart...på köksbordet får dom inte vara ;)

2009-03-02 @ 21:27:14
URL: http://melano.webblogg.se/
Postat av: Nicole

Alex får klättra hur bäst han vill, men jag håller mig på sakert avstånd så att man hinner dit OM det skulle hända någe... Han är ju ett klättermonster så han får hållas här hemma =)

2009-03-02 @ 21:47:44
URL: http://www.varmdomorsan.se
Postat av: mia

Såå söt dotter du har... =)

2009-03-03 @ 09:26:35
URL: http://miazz.blogg.se/
Postat av: Tessan

jag låter Loke härja fritt här hemma, han måste ju få se vad han själv klarar av, visst han slår sig ibland, men det är ju inte första och sista gången. =)

2009-03-03 @ 11:46:31
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vad häftigt att hon kan stå redan! Felicia blen ju 6 månader igår och hon sitter inte äns än=) men vad gör det, det är ju så himla individuellt.



Hoppas allt är bra med er! Kramar

2009-03-03 @ 21:30:21
URL: http://emyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0